View by SØ: Ovnkamera

Studenteropgave: Kandidatspeciale og HD afgangsprojekt

  • Mads Peter Hilligsøe
  • Jon Søgaard
4. semester, Industrielt Design (cand.tech.), Kandidat (Kandidatuddannelse)
Dette speciale er udarbejdet af Tools by SØ bestående af to afgangsstuderende på Industriel Design ved Aalborg Universitet i foråret 2016.
Projektet startede ud med indledende vidensindsamling omkring markedet og brugergruppen. Til det følger designprocessen og udviklingen af produktet, som bliver præsenteret i en produkt rapport sammen med implementeringsstrategien for produktet.
Fokus under projektudarbejdelsen har været på Smart Cooking hvor den valgte retning er tilberedning af langtidsstegende mad, der tillader at brugeren kan være fraværende i køkkenet.
Dette udvikles med henblik på at maden bliver korrekt tilberedt samt at give brugeren mere tid til valgfrie aktiviteter samt frihed under tilberedningsprocessen.

Resultatet af projektet er View, som er et produkt der muliggør at observere maden på sit smart device. Produktet tilbyder ydermere kernetemperatur samt aktuel ovntemperatur. Produktet er udstyret med tre målepunkter, der gør det lettere for brugeren at ramme kernen af kødet og derved gør det lettere at tilberede den perfekte ret.
SprogEngelsk
Udgivelsesdato25 maj 2016
Antal sider267

Billeder

ID: 234049586