• Daniel Bröchner Christensen
  • Mikkel Rafn Chemnitz
4. semester, Arkitektur, Kandidat (Kandidatuddannelse)
This report presents the process and final design of a continuation school situated at the west coast of Northern Jutland. With the theme of sustainability and green roofs as a design driver the aim has been to create a learning environment in balance with recreation and maturity fitting for the teenage pupils living away from home. Drawing from research on healing architecture and its affect on concentration and calmness of the mind the approach has been to maximise views to nature and ensuring high levels of daylight. As the landscape near the coast is rough and dramatic adapting to this has been a guiding factor in the overall planning of the school. The results is a complex integrated into nature with a humble yet sharp expression.
SprogEngelsk
Udgivelsesdato23 maj 2018
Antal sider265
ID: 279608688