• Pernille Gajhede
4. semester, Arkitektur, Kandidat (Kandidatuddannelse)
Dette afgangsprojekt præsentere et design forslag til Trelleborg Ny Oplevelses og Videnscenter, som skal placeres nær Slagelse, Danmark.

Området er forbundet med en af de vigtigste vikingetidsmonumenter i Danmark, Trelleborg Monumentet, som hvert år udforskes af et stigende antal besøgende.

Det nuværende museum er imidlertid ikke egnet til at rumme denne mængde mennesker, og der er således udstedt en konkurrence om at designe et nyt center.

Hovedformålet med dette projekt har således været at designe et center, der understreger en naturlig bevægelse fra indgangen til sitet og ud mod monumentet, samtidig med at den omgivende kontekst respekteres.

Samtidig skal bygningen udformes med hensyn til bæredygtige løsninger for at skabe en energieffektiv bygning med et godt indeklima.
SprogEngelsk
Udgivelsesdato4 sep. 2017
Antal sider150
ID: 262155552