The Co-creative Carnival: Service design in events

Studenteropgave: Kandidatspeciale og HD afgangsprojekt

  • Daina Byciute
  • Anne-Louise Fyhring Johansen
4. semester, Service Systems Design (cand.scient.), Kandidat (Kandidatuddannelse)
Dette speciale er en undersøgelse og demonstration af, hvordan service-design metoder og værktøjer kan anvendes i event organisationer, specielt til at løse problemet for samarbejdspartneren Karneval i Aalborg. Projektet analyserer den foreslåede problemstilling og skaber en mulig løsning baseret på brugernes og virksomhedens indsigt. Den oplevede problem handler om deltagernes støtte af begivenheden. Problemformuleringen for specialet er: Hvordan kan Karnevallet i Aalborg forbedres gennem servicedesign metoder, med det formål at øge værdien af ​​at støtte karneval og gennem dette give deltagerne incitament til at støtte?
Løsningen på problemet er et co-kreativt system, der gør det muligt for de berørte parter til at skabe værdi for deltagerne i gensidige forening. Hovedfokus for projektet derfor de forskellige interessenter, men også fokus på målgruppen af ​​karneval - unge i Aalborg.
Denne afhandling er præsenteret i to rapporter: præsentation og proces rapport. Præsentationen beskriver den endelige løsning rettet mod samarbejdspartneren (Karneval i Aalborgs organisation) i mellemtiden processen rapport viser processen for at besvare, hvorfor denne løsning blev foreslået.
SprogEngelsk
Udgivelsesdato1 jun. 2016
Antal sider142
Ekstern samarbejdspartnerAalborg Karneval
Daglig leder Kresten Thomsen kresten@carnaval.dk
Anden
ID: 234610161