Søg efter studenterprojekter

  1. 2019
  2. GROW_4_Logo.png

    Acetarium

    Tobias Tollak, Sidsel Keis Fomsgård

    Industrielt Design, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  3. Afkastpræmier: Risiko eller inefficiens?

    Joachim Hagbart Madsen

    Samfundsøkonomi (cand.oecon), Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  4. Andelsbevægelsen eller Andelslandsbyen - er de mulige løsninger for udkanten i Danmark?

    Rasmus Koudal Frostholm

    Geografi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  5. Anerkendelse i Forsvaret

    Sabrina Mosegaard Bentzon

    Idræt, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  6. Ansvarsfraskrivelser i indenlandske og internationale løsørekontrakter

    Anne-Sofie Thomsen Leth, Viktoria Nymand Huber

    Jura, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  7. Anvendelse af data om praksis i praksis

    Peter Tom Eybye Nordestgaard, Lars Nellemann

    Master i Ikt og Læring (MIL) (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  8. Arbejdsafhængighed - Årsager, udbredelse og perspektiver

    Line Fyrst Thygesen

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  9. At være et seksuelt væsen i modgang: En kvalitativ udforskning af danske brystkræftramte kvinders oplevelse af intimitet og sex

    Malene Margrethe Olsen, Johanne Louise Sørensen, Katrine Vestergaard Spangsø

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  10. Atypisk beskæftigelse i en kommunal kontekst: - Et casestudie i samarbejde med Hjørring Kommune

    Trine Jespersen, Anna Moos Jensen, Caroline Nyholm Johansen

    Kommunikation, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  11. Augmented Reality & Internet of Things i Folkeskolen: Hvordan Augmented Reality & Internet of Things kan facilitere bevægelse i undervisningen.

    Kim Andersen, Mads Hørlyk Jensen, Daniel Kranker

    Interaktive Digitale Medier, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  12. Automatiske afgørelser i et persondataretligt perspektiv

    Mathias Hvidkær Jørgensen, Lasse Kaalund Winkel

    Jura, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  13. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  14. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  15. Big data: Brugbare Beslutningsindsigter eller Betydningsløse Bytes? - En kvalitativ undersøgelse af en kvantitativ markedsføringstendens

    Nadja Schrøder Qvist, Caroline Olesen

    Kommunikation, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  16. Blockchainbaseret momsafregning. Hvordan Deloitte kan inddrage aktører i udviklingen af et blockchain-netværk

    Alexandra Schalck, Julie Maria Schandorph

    It, læring og organisatorisk omstilling (cand.it), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  17. Brugerinddragelse i en designproces - et digitalt redskab til afholdelse af workshops

    Rebecca Schou Kvejborg, Camilla Steen Ipsen

    Interaktive Digitale Medier, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  18. Burde jeg være her? En kritisk diskursanalyse af førstegenerationsakademikeres studieliv

    Karina Veng, Mette Søs Høgh

    Læring og Forandringsprocesser, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  19. CEO recruitment in Danish SME-construction companies: A study of the Danish construction-SMEs’ leader competency requirements

    Andreas Brorson Christensen

    Byggeledelse (cand.scient.techn), Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  20. Crowdfunding I Danmark - Lovmæssig Behandling

    Kasper Sønderbo Andersen

    Revisor (cand.merc.aud), Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  21. Databrug i folkeskolen - med fokus på fortolkning og handling på baggrund af data: Udvikling af et didaktisk design til understøttelse af læreres databrug

    Tor Vincent Ringtved, Johan Valeur Brøndum

    It, læring og organisatorisk omstilling (cand.it), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  22. Den regnskabsmæssige behandling af forksnings- og udviklingsomkostninger

    Søren Østergaard

    HD 2. del (Regnskab og Økonomistyring), (Diplomuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  23. Den samfundsmæssige udvikling af menneskesyn og dennes påvirkning af det sociale arbejde

    Steffen Reimers-Nielsen

    Socialt Arbejde, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  24. Depression i et evolutionært perspektiv

    Helene Thorman Rasmussen

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  25. Design og evaluering af en prototype applikation til understøttelse af self-management hos børn og unge med type 1 diabetes ved brug af beslutningsstøtte

    Jane Bak, Kamilla Bak Dyrby

    Klinisk Videnskab og Teknologi, Kandidat (KVT), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  26. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  27. Digitale læringsspils effekt og virkning på læsesvages faglige læseniveau

    Nirojan Kathirgamarajah, Mickey Svan Steensen

    Læring og Forandringsprocesser, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  28. Dual Panel oversættelse af The Avoidance-Endurance Questionnaire (AEQ) til dansk. Udholdenhedsadfærd som risikofaktor for udvikling af kroniske smerter.

    Lotte Kristensen

    Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling, (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  29. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  30. Empowerment af undervisere til fremtidens undervisningsrum

    Camilla Lundbye Castle, Teresa Pia Andersen

    Master i Ikt og Læring (MIL) (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  31. En analyse af retstilstanden vedrørende omgåelsesklausulerne i ligningslovens § 3

    Juliana Saadat

    Erhvervsjura, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  32. En kvalitativ undersøgelse af kriminalitetsforebyggelse i Albertslund

    Anita Alizadeh-Mizranagh

    Kriminologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  33. En social karateristik af kronisk syge

    Signe Laursen

    Sociologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  34. En teknologifilosofisk undersøgelse af brugen af smartphonen, og dens rolle i digital dannelse

    Lasse Løber Jepsen

    Anvendt Filosofi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  35. En undersøgelse af vidensgrundlaget for forebyggelse af maternal mortalitet i udviklingslande- Et litteraturreview.

    Christina Duun Nielsen

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  36. Er skolen åben? - Skred i dansk skole- og uddannelsespolitik

    Emilie Greve Madsen, Niels Lundø

    Læring og Forandringsprocesser, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  37. E-SPORT SOM FÆNOMEN: Speciale i Interaktive Digitale Medier

    Thor Vest Tidemand

    Interaktive Digitale Medier, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  38. Et provokerende parti: En retorisk kritik af Veganerpartiets udøvelse af retorisk medborgerskab

    Johan Steen Thomassen

    Kommunikation, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  39. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  40. Evidensbaseret vidensgrundlag for svangreomsorgstilbud målrettet sårbare gravide: et systematisk review.

    Sofie Langergaard, Johanne Frøsig Pedersen, Sarah Boutrup Kallesøe

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  41. Folkeskolelæreres forståelse af skolemobning

    Ana Surudzhiyska Frandsen

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  42. Forandringsforslag til at øge brugen af Navigatortilbudet - udarbejdet til Kræftens Bekæmpelse

    Iben Kallesen Ravn, Camilla Welling Andersen

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  43. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  44. Forekomsten af provokerede aborter blandt piger med ADHD og adfærdsforstyrrelser: Et dansk registerstudie

    Helena Pilar Daigaard, Karoline Bruun Winde

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  45. Forslag til forandring af navigatortilbuddets udbredelsesstrategi - praksisrettede anbefalinger målrettet Kræftens Bekæmpelse

    Sofie Kristensen, Sidsel Lund Laursen, Michelle Poulsen

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  46. Fortællinger fra virkeligheden. Et indblik i tidligere anbragtes livsfortællinger, sociale bånd og afvigende adfærd

    Ann-Kathrine Christensen, Hanneke Beijering

    Kriminologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  47. Genindlæggelse af unge med anoreksi: et dansk registerstudie

    Sofie Schmidt Laursen, Lisa Kaae Larsen

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  48. Har du et øjeblik? Et casestudie om adfærdsdesigns bidrag til at nedbringe omfanget af afbrydelser i et åbent kontormiljø

    Maiken Høhrmann Jochimsen, Nadja Lærke Jensen, Sophie Træde Andersen

    Læring og Forandringsprocesser, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  49. Har du lavet den der HAY? - En diskursanalyse af betydningsdannelser om app'en How Are You? i psykologsamtaler

    Line Frost Tvorup Larsen, Hannah Hørgreen

    Interaktive Digitale Medier, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  50. Har patienter med kroniske smerter øget katastrofering og følsomhed for mekanisk tryk?

    Elena Christensen

    Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling, (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  51. Helikopter uddannelse i Forsvaret, som Simulationsspil

    Frank Wilhard Rosengaard

    Master i Ikt og Læring (MIL) (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  52. Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  53. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  54. Human Social Responsibility

    Jeppe Strynø Sønderlund Christensen

    IT-design og applikationsudvikling (iDA), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  55. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  56. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  57. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  58. Identificering og understøttelse af barriere og facilitatorer til implementering af telerehabilitering med mobil interaktiv genoptræning

    Christoffer Rinder Larsen

    Klinisk Videnskab og Teknologi, Kandidat (KVT), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  59. IKT-teknologi som kompetenceværktøj til praksisundervisning.

    Jesper Meincke Hansen

    Master i Ikt og Læring (MIL) (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  60. Involvering i Strategi: Et praksisbaseret syn på involvering i det strategiske arbejde

    Daniel Peter Jensen, Søren Vejlby Nielsen, David Aarestrup

    Erhvervsøkonomi (Organisation og Strategi) (cand.merc.), Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  61. Joint-venture: Juridiske- og strategiske barrierer og risici

    Jonas Refsgaard Nielsen, Michael Kjærgaard

    Erhvervsjura, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  62. "Ka' du opfat' det" - En receptionsanalyse af den kommunikative intentionalitet bag Aalborg City Gymnasiums medieprodukter

    Jette Krog Thornvig, Rikke Hald, Stine la Cour Andersen

    Kommunikation, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  63. Kampen om virkeligheden: En analyse af den aktuelle højrepopulistiske flygtninge-indvandrerdiskurs i dansk politik

    Henrik Pinderup Frandsen

    Dansk, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  64. Kildesortering i Grønnegården - Et praksisteoretisk perspektiv på kildesortering i hjemmet

    Signe Deichmann Nielsen

    By, Bolig og Bosætning, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  65. Kompleksitetsledelse i IT-Projekter

    Lennart Sebastian Bech Leuchtmann, Bo Kofoed Jensen

    It-ledelse (cand.it.), Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  66. Komplicerede sorgreaktioner hos pårørende til demensramte - integration af sorg i en kognitiv adfærdsterapeutisk intervention

    Mille Kaastrup Rasmussen, Malene Østergaard Rasmussen, Liv Ranjansen

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  67. Krisekommunikation og organisatorisk transparens på sociale medier. Et casestudie af Nykredit

    Mads Sparre Mørk Sørensen

    Kommunikation, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  68. Kære Doktor: En etisk refleksion

    Sara Boe Hansen

    Anvendt Filosofi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  69. ForsideIllustration.jpg

    Loven uden ende - Et studie af databeskyttelsesforordningen i praksis - et nyinstitutionelt perspektiv

    Alexander Mathias Aagaard Vesselbo

    Politik og Administration, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  70. Lærerens fornemmelse for undervisning: En undersøgelse af pædagogisk gehør

    Henrik Bjørnemose Andersen

    Master i Læreprocesser (MLP) (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  71. Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  72. Læringssamtaler med det inkluderende læringsfællesskab: Ledelse og læring med læringssamtaler på Vadum skole

    Derek Ian Damgaard

    Master i Læreprocesser (MLP) (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  73. Manipulator: Udvikling af et IKT-baseret tværfagligt læringsforløb for udskolingen om kritisk behandling af information på sociale medier til styrkelse af demokratisk dannelse

    Christina Kristensen, Martha Chea Cao

    It, læring og organisatorisk omstilling (cand.it), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  74. Medarbejderudviklingssamtalen - om formål og udbytte for medarbejderne og lederen

    Pia Luther

    Læring og Forandringsprocesser, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  75. Musiklytning og Søvn i Rehabilitering af Voksne med Erhvervet Hjerneskade: Et Pilotstudie

    Emil Grønbæk Palmquist Eriksen

    Musikterapi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  76. Musik som refugium: Musik som kulturel flugtmekanisme i en senmoderne realitet

    Nikolaj Heinrich Jørgensen

    Musik, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  77. Netværksgrupper til borgere med senfølger efter kræft

    Isabella Maria Niebuhr, Julie Lund Dalsgaard, Louise Deigaard Bruun

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  78. Newcomer Adaption Process - Den nyansattes tilpasningsproces

    Sofia Charlotta Josefine Nelzén

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  79. Offentlige mellemlederes opfattelser af arbejdsrelateret stress - En kritisk diskursanalyse

    Janne Søndergaard, Annemarie Guntofte Nielsen, Kristina Schrøder Bruun

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  80. Opdagelsen af forandringer for sjældne hændelser, statistiske kontrolredskaber til kvalitetsudvikling og kvalitetssikring

    Sofie Friis

    Medicin med Industriel Specialisering, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  81. Personinformationsmarkedet som moralsk acceptabelt

    Andreas Gaardsted Vad

    Anvendt Filosofi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  82. Pirattaxa i en udvalgt dansk by

    Beate Bech Rasmussen

    Kriminologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  83. Prostatectomi og seksuelle dysfunktioner - Præoperativ information i patientperspektiv.

    Hasse Kristensen

    Master i Sexologi (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  84. Præstationsevaluering ved synergieffekter og interdependens

    Linette Møller Nørgaard, Emma Mortensen Stubberup

    Erhvervsøkonomi (Økonomistyring) (cand.merc.), Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  85. Reklamer på sociale medier: Et casestudie af reklamers betydning for influenceres instagramprofiler

    Katrine Hyldig Solholt

    Dansk, Bachelor, (Bacheloruddannelse) 6. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  86. Risikovurdering af fagsystemer

    Emma Juhl Nøhr

    It, læring og organisatorisk omstilling (cand.it), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  87. Samskabelse om fremtidens idræts- og fritidsfaciliteter

    Marie Greve

    Politik og Administration, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  88. Scoping Review: Effekter af Vagus Nerve Stimulation på viscerale smerter ved colon irritabile

    Katrin Schättiger

    Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling, (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  89. Seksualitet efter kirurgi i det lille bækken

    Anne Winther Rolfsted Dandanell, Kira Camilla Kragh

    Master i Sexologi (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  90. Seksualiteten hos kvinden med anal-inkontinens

    Line Maja Fanth Tjell

    Master i Sexologi (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  91. Seksuel sundhed i Grønland - Forebyggelse og implementering

    Aka Franciska Olesen, Pia Simonsen Lentz, Marlene Hartmann Hansen

    Folkesundhedsvidenskab, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  92. Senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen - konsekvenser for voksenseksualiteten: Konsekvenser for voksenseksualiteten

    Bodil Højberg

    Master i Sexologi (Efter- og videreuddannelse), (Masteruddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  93. Skærmbesøg i den kommunale hjemmepleje - En kvalitativ undersøgelse af borgeres oplevelser og erfaringer af kvaliteten ifm. medicinhåndtering

    Sabine Gustafson, Morten Westphal Rasmussen

    Klinisk Videnskab og Teknologi, Kandidat (KVT), (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  94. Social Supply - Et kvalitativt studie af tilegnelse og overdragelse af euforiserende rusmidler i sociale netværk

    Angeline Niroshiha Knight Paskaran

    Kriminologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  95. Spredning af telemedicinsk hjemmemonitorering til KOL-patienter

    Kenni Sørensen

    Politik og Administration, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  96. Studenteropgave: Master afgangsprojekt

  97. Straffelovens § 263, stk. 1 - En analyse af straffelovens værn mod hacking

    Gunnar Ihlen Gardshodn, Rasmus Stegenborg Hegelund

    Jura, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  98. Stress, personlighed og intervention

    Julia Christa Svabo Andersen

    Psykologi, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  99. Sundhedsaftalen som koordinationsinstrument i tværsektorielt samarbejde

    Frederik Printz Pedersen, Christian Stenberg Jensen

    Politik og Administration, Kandidat, (Kandidatuddannelse) 4. semester, 2019

    Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...11 Næste