• Mateusz Ochal
4. semester, Global Refugee Studies, Kandidat (Kandidatuddannelse)
Den følgende undersøgelse udførligt analyseret oprettelsen af ​​mediernes billede af flygtninge, asylansøgere og indvandrere end periode, der er omfattet 2015 britiske parlamentsvalg. 2015 mødte den største stigning i antallet af asylansøgninger i Europa, og det blev et centralt spørgsmål udnyttet i den offentlige diskurs i forbindelse med asyl og indvandring statslige politikker. Dominans af anti-immigrant højreorienterede partier inden mange europæiske stater i kølvandet på den vandrende krise, blev en grund til at fokusere på valgperioden i særdeleshed.

For at studere avisen diskurs om Rasim - flygtninge, asylansøgere, indvandrere - både en teori om ny racisme (Baker 1981) og kritisk diskursanalyse (Wodak 2009) er blevet anvendt. Ny Racisme serveret til analyse racistiske diskurser og de andetgørelse processer. Fortolkning af negative ideologier blev dermed udført og dekonstrueret. Kritisk diskursanalyse med diskurs-historiske tilgang i høj grad bidraget til dekonstruktion. Forståelse ideologier bag diskurs ville være umuligt uden de metoder, der indgår i CDA.

Det blev konstateret, at medierne diskurs om Rasim i 2015 i Det Forenede Kongerige var faktisk socialt konstituerende og tilstande. Forskellige ideologier var på plads og spillede en vigtig rolle i udformningen af ​​et bestemt billede af Rasim, afhængigt af den sociale og politiske kontekst valgt af medierne kilde.
SprogEngelsk
Udgivelsesdato4 jan. 2016
Antal sider38
ID: 225387144