North Seas' House

Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  • Maria Lackovicova
4. semester, Arkitektur (cand.scient.techn), Kandidat (Kandidatuddannelse)
The project aims to design Visitor Centre for Grenen area, defined by sustainable approach with addressing of human senses and sensitive reflection on the specialty of the place.
In the design, the strong aspect was placed on creating a solution and a program for the area with the best possible outcome, regarding tourism, informational, nature protection, sustainable and also aesthetic aspects.
For these reason, the hub of small cabins and birdwatching towers were distributed in the area on the paths, that meets at its central point - Visitor Centre, The project is partly a refurbishment fro a estisting resstaurant, that leads the building through design changes to the zero energy requirements,
SprogEngelsk
Udgivelsesdato23 maj 2019
Antal sider203
ID: 304199673