COOL HUNT - A compact game cooling solution

Studenteropgave: Speciale (inkl. HD afgangsprojekt)

  • Emma Gundersen
  • Andreas Fenger Bendixsen
4. semester, Industrielt Design, Kandidat (Kandidatuddannelse)
Dette afgangsprojekt er udviklet og skrevet af Cool Hunt, bestående af to industriel design studerende fra Aalborg Universitet.
Projektet dykker ned i processen af udviklingen og udformningen af et køleaggregat til nedkøling af nedlagt vildt, primært rådyr. Det er fundet, at kødets kvalitet kraftigt afhænger af jægerens behandling af kødet, og med udgangspunkt heri, så er et hul i markedet identificeret, som peger på en løsning med fokus på optimal hygiejne, modning af kødet og i særdeleshed bekvæmmelighed for jægeren.
I dag er der generelt mange forskellige meninger blandt jægere, om hvorvidt og hvordan vildt skal efterbehandles, og der er kun begrænsede muligheder for nedkøling af vildt, hvorfor gruppen valgte at udvikle et specialiseret produkt til at afhjælpe og konkretisere denne problemstilling.
Resultatet af projektet er et kompakt og effektivt køleaggregat, der med udgangspunkt i jægernes behov skaber muligheden for at sikre høj kødkvalitet samtidig med at give jægeren en større frihed og evne til at slagte dyret, når det findes mest belejligt.
SprogEngelsk
Udgivelsesdato3 jun. 2021
Antal sider140
ID: 413539397